Asics Metarun Zwart Zilver

Asics Metarun Zwart Zilver

Beitragvon bqp1cw19 » Do 12. Nov 2020, 06:47

Bild


ASICS en het colorgoedkoop.com Institute of Sport Science introduceren MetaRun, ontworpen met menselijke intelligentie in gedachten en een drive om de beste schoenen voor hardlopers voor lange afstanden te maken. MetaRun past zich aan en past zich aan je individuele hardloopstijl aan en is gebouwd met behulp van de nieuwste exclusieve ASICS-technologieën die je de beste en allereerste hardloopschoen bieden met een responsieve rit.


De Asics Schoenen Dames voor dames zijn de meest luxueuze hardloopschoenen ooit gemaakt. Dit exclusieve en zeer bijzondere model biedt ASICS-lopers niets dan het beste wat betreft stabiliteit, gewicht, pasvorm en demping. De ASICS MetaRun maakt gebruik van materialen en technologieën die zijn ontwikkeld door het ASICS Institute of Sports Science en die speciaal voor deze schoen zijn ontworpen.


Pronatie maakt deel uit van de natuurlijke beweging van het Asics Metarun Zwart Zilver lichaam en verwijst naar de manier waarop uw voet naar binnen rolt voor de verdeling van de impact bij het landen. Als u uw pronatietype begrijpt, kunt u een comfortabele hardloopschoen vinden. De Metarun is gemaakt voor onderpronatie en neutraal.


ASICS en het Top Kwaliteit Institute of Sport Science introduceren MetaRun, ontworpen met het oog op menselijke intelligentie en de drive om de beste schoenen voor hardlopers voor lange afstanden te maken. MetaRun past zich aan en past zich aan je individuele hardloopstijl aan en is gebouwd met behulp van de nieuwste exclusieve ASICS-technologieën die je de beste en allereerste hardloopschoen bieden met een responsieve rit. Ervaar het om het te geloven. Introductie van vijf nieuwe technologieën FlyteFoam, Adapttruss, Jacquard Mesh, MetaClutch en X-GEL.


https://www.colorgoedkoop.com/
bqp1cw19
 
Beiträge: 3
Registriert: Do 12. Nov 2020, 06:33

Zurück zu Elementarmagier / Elementalist

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 2 Gäste

cron