Seite 1 von 1

Nike VaporWaffle

BeitragVerfasst: So 7. Feb 2021, 06:35
von Summygh
Πρώτα πειράχτηκε τον Αύγουστο του 2020 ως μέρος του βιβλίου αναζήτησης sacai’s Spring and coil / Summer ’21, το “Dark Iris” Nike VaporWaffle κυκλοφόρησε πρόσφατα σε επίσημες εικόνες. Διατηρώντας την ίδια πολυεπίπεδη κατασκευή που είδαμε τελευταία την περίοδο των διακοπών 2020, η επικείμενη συνεργασία συνδυάζει τον προαναφερθέντα μοβ τόνο με το "Campfire Fire" και τις πλούσιες αποχρώσεις του ναυτικού. grtrainers.com Η στοίβαξη της επωνυμίας εμφανίζεται στη γλώσσα, την εσωτερική σόλα και τη φτέρνα, όπως ακριβώς έκανε στην LD Waffle. Κάτω από το πέλμα, το πέλμα με μοτίβο βάφλας επιδίδεται σε ένα τυπικό μακιγιάζ "Μαύρο", ενώ η στιβαρή ενδιάμεση σόλα διατηρεί μια "Λευκή" και ελαφρώς κιτρινωπή αισθητική, φαινομενικά κουνώντας στον αρχικό Waffle Speed από το 1972.

Είναι παράδοση για τη Νίκη να εορτάζει την Κινέζικη Πρωτοχρονιά με εορταστικά υποδήματα και μετά την αποκάλυψη των εμπνευσμένων από κροτίδες Dunk Lows και Soak Low Disrupts, το Swoosh καλεί τον Βασιλιά να συμμετάσχει στην ετήσια γιορτή. nike greece sales Σχεδιασμένο με τη βοήθεια των 400 ml instructions ένα συλλογικό γκράφιτι με έδρα την Κίνα instructions που βοήθησε να σχεδιάσει τα γραφικά του εμπνευσμένα από την κληρονομιά είναι το Nike LeBron 17 "Gong Xi Fa Cai" που μόλις ανακαλύφθηκε μέσω λεπτομερών φωτογραφιών. Αναμφισβήτητα το πιο τολμηρό LeBron 17 που εμείς Έχουμε δει μέχρι σήμερα, η προσφορά με σκληρό ξύλο ξεκινά με ένα πλήρες άνω μέρος του Knitposite minimal payments 0 στο οποίο δίνεται μια τολμηρή δουλειά κόκκινου χρώματος και αναμιγνύεται με πιτσιλιές πινελιές που φεύγουν με φειδώ στο πλαϊνό του πάνελ σε μαύρο χρώμα.

Ερωτευμένος τους τελευταίους μήνες μέσω διαρροών και φαινομενικά τυχαίων κυκλοφοριών στο κατάστημα, η εναρκτήρια συνεργασία της DENHAM με τη Nike έλαβε επιτέλους την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της. Ένα τρίο των καλύτερων κλασικών Air Max, η συνεργασία περιηγείται αποτελεσματικά τα Air max tn 1, Air Max 90 και το Air Max 95 μέσω της σχεδιαστικής γλώσσας με την υπογραφή του τζιν κατασκευαστή - nike air max χαμηλη τιμη ελλάδα το καθένα προσαρμόζεται με τα δικά του μοναδικά μοτίβα. Μέγιστο just one, το πακέτο ξεκινά ισχυρό με βελονιά Boro και δυνατή φωνή με το χέρι. Οι βαφές Indigo αποτελούν τα σουέτ και τα υποκείμενα υφάσματα, όλα κορεσμένα σχεδόν πλήρως.

Bild

Σήμερα, η άτυπη ομιλία συχνά υπαγορεύει τη γλώσσα στο σύνολό της, με πολλούς να μιλούν σαν τα Twitch chat και τα σχόλια του TikTok να είναι η πραγματικότητά τους. Τώρα που επιλέξαμε να μεταφέρουμε περισσότερα με λιγότερα, τα emoji και τα emotes έχουν γίνει η πρωταρχική μέθοδος επικοινωνίας instructions και τώρα η Nike pas cher αντλεί οπτικά από μια τέτοια πισίνα καθώς προσωποποιεί τα λογότυπά τους για το επερχόμενο Air Max 92 "Kaomoji. " εξωτερικά, το ζευγάρι είναι αρκετά συνηθισμένο. Το κάτω μισό του χαρακτηρίζεται από πολλές λευκές πινελιές, ενώ τα στρώματα αμέσως πάνω σκουραίνουν γρήγορα σε ένα κορεσμένο μπλε και στη συνέχεια σε ένα σκούρο μοβ. visit here Όμως, αν και το τελευταίο μπορεί να στρεβλώνει κατά μήκος το πλάι σε λείο δέρμα, το χαμηλότερο συμπλήρωμα του προτιμά την υφή του velcro, ενεργώντας τόσο ως αισθητική διάκριση όσο και κολλητική για τα παιχνιδιάρικα μπαλώματα σε σχήμα λογότυπου Air Max.