Nike Air Max 90 Natural Chili Red

Nike Air Max 90 Natural Chili Red

Beitragvon oebh2a6m » Di 13. Okt 2020, 02:21

Bild


Skarpt fuldkornet læder placeres langs runtopsell.com med accenter af en blå Swoosh, små gummioverlejringer og satin mesh i forfoden. En stor FlyEase-hæl, bygget med et elastisk neoprenlignende materiale og plastik-duo-flex “kæber”, stikker udad fra den bageste del, mens lysegrå skærme afrunder detaljerne i overdelene. Alle disse funktioner hviler over en tilspidset mellemsål, der er udstyret med en gennemsigtig Air-sål enhed.


Nike udvider deres Nike Sko Dame Hvid sortiment med en helt ny farvekombination, der kombinerer både camouflageprint og denimstof. Dette tilbud af Nike Air Max 90 er udstyret med en hvid læderbase med grå læderoverlejringer dækket af rød camouflage sammen med denim på den nederste øjestykke og mudderbeskytteren. Oliven snørebånd, rød bagpå en sort og gummi ydersål fuldender designet.


Denne premiumvariation af den ikoniske Nike Air Max 90 Natural Chili Red til fejring af 30-årsdagen er draperet i en snigende sort base med infrarøde accenter. Modellen har også mousserende, asymmetriske swooshes, mens syntetiske krokodille- og ponyhårstrukturer på mudderbeskyttelsen og tåboksen yderligere giver et eksotisk element. Til sidst afrunder revnede ruskindspaneler det luksuriøse design.


Læder langs mudderbeskyttelsen giver en neutral tone med en ekstremt mørk sort; denne skærm Brandudsalg bruges derefter yderligere på masken ved kraven, tungen og læderens tåæske, hvis perforeringer er unikke i forhold til, hvad modellen typisk anvender. Såler, mens de delvis er mørkede for at matche ovennævnte, tilføj derefter lysere orange forme som supplement til den nederste øjenstykke, hælfanen og Air Max-mærket panel langs profilen. For yderligere at ære dens indflydelse er blonder, vamp og kvart / tip-panelet dækket af den maksimale sort og grå grafik.


https://www.runtopsell.com/
oebh2a6m
 
Beiträge: 3
Registriert: Di 13. Okt 2020, 02:16

Zurück zu Teamarena / sPvP

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 2 Gäste

cron