Fjäder festklänningar för julen

Fjäder festklänningar för julen

Beitragvon Floras » So 1. Jul 2018, 14:28

En av de största trenderna i 2018 är fjäder trenden.

Just nu är fjädrar överallt & med fest säsongen skymtar på oss, har de höga gatu butiker tagit cue från catwalks & har blivit fylld av luddiga bitar.

Naturligtvis är detta en trend som har doppat i och omodernt i åratal, och i själva fjädern började sin mode karriärväg tillbaka på 11-talet när män & kvinnor dekorerade sina huvud klänningar med dem som ett tecken på hög social ställning.

Strikt för de rika det var faktiskt inte förrän på 1600-talet som fjädrar användes mer allmänt & fjäder Boas blev ett fashionabelt tillbehör. Populariteten av Boa utlöste den slutliga boomen i den internationella fjäderdräkt handel i den 18, 19 och även 20th århundraden bland vanliga kvinnor och underhållare lika.

Cabaret dansare från förra seklet gjort fjädrar erotiska genom att pryda sig i extravaganta fjädrande outfits & med sina Boas i erotiska visar, medan damerna av tiden höll fjädrar elegant genom att använda dem i sina hattar och motorhuv. Läs mer: https://www.kevinluo.se

Numera fjädrar åtnjuter en massiv comeback & detta är en trend som också kommer att vara varmt för vår/sommar 2018; Alexander McQueen, Christian Cota, Giambattista Valli & Zac poseran alla utställningsmonter fjädrar i sina samlingar på S/s 2011 visar, så investera i något fjäderlätt nu kan vara en värdig investering.

Om du inte är riktigt i paljetter eller päls, fjädrar är också en chic & ganska alternativ för att få märkte denna jul. Utbudet av sorter innebär också att du inte behöver arbeta fjäder trenden fullt på. Fjädrar visas på örhängen och halsband, påsar koppling, hår bitar och även skor (för dem som vill sätta sin ludd mode fot framåt!).

Om du älskar Hollywood glamour & verkligen vill arbeta trenden du jour, en fjäder boa är alltid ett enkelt men fantastiskt sätt att klä upp en outfit vid jul!
Naturligtvis, det behöver inte bara vara fluffiga fjädern ser heller-du kan också välja att bära silke, organza eller chiffong fjädrar, eller för de mer konservativa fashionista, fjäder utskrifter är helt varm just nu också.

Från provocerande sexig till elegant och raffinerad, den nya fjäderlätt mönster kan passa olika tillfällen från casual till formell att festa slitage. Varje kvinna kan omfamna detta utseende och om du inte vill se alltför över toppen bara bära fjädrar på en klädesplagg. Viktigast av allt, Välj fjäderdräkten som passar din personlighet och kroppstyp perfekt!
Floras
 
Beiträge: 1
Registriert: So 1. Jul 2018, 14:04
Wohnort: Denmark

Zurück zu Waldläufer / Ranger

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 0 Gäste

cron